Hubei oriënteert Internationaal Bedrijf

Wij zullen blij zijn om u in Medica Thailand 2019 in Bangkok te ontmoeten. 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Hubei Orient International Corporation

Van goede kwaliteit Beschikbare Laboratoriumlagen voor verkoop
Van goede kwaliteit Beschikbare Laboratoriumlagen voor verkoop
Hubei oriënteert is een achtenswaardige leverancier, zijn wij goede partners meer dan 10 jaar geweest.

—— Steven Smith

Goede kwaliteit, beste de diensten snelle levering, concurrerende prijzen! Wij worden gewaardeerd om met Hubei samen te werken oriënteren team.

—— Rachel Benjamin

Hubei oriënteert groep is een zeer professionele fabrikant, voeren zij altijd de orden uit zodra zij hen ondertekenen.

—— Fred Kittmer

Ik ben online Chatten Nu

Hubei Orient International Corporation

1 2 3 4 5 6 7 8
Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation Hubei Orient International Corporation
bedrijfoverzicht Ontvangst Centerrview algemene manager office bureauoverzicht Meeting Room Factory Overview Sewing workshop Een deel van Tentoonstellingsverslag

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 168~232
Jaarlijkse omzet : 25,000,000-35,000,000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%

De Hubeitdl Groep, opgezet die in 2003, van Hubei wordt gemaakt oriënteert Internationaal Bedrijf en (Hubei) Gezondheid ammex-Weida en Veiligheidsproductenco., Ltd Hubei oriënteert Internationaal Bedrijf is het hoofdkantoor, dat verantwoordelijk voor de verkoop is, transporation, Zijn de de inklaringsenz. ammex-Weida (Hubei) Gezondheid en Veiligheid verantwoordelijk voor de productie. Beide bedrijven zijn in dezelfde wettelijke vertegenwoordiger.

 

Hubei Orient International Corporation

Hubei Orient International Corporation

 

Wij specialiseren ons hoofdzakelijk in gezondheidszorgproducten. Wij verlenen een brede waaier van beschikbare producten voor de veiligheid en hygiëneindustrieën, evenals de ziekenhuizen, de voedseldienst en de elektronische industrieën, laboratoria en cleanrooms, enz. De belangrijkste producten zijn beschikbare niet-geweven en palstic reeksen, zoals bouffant kappen, gezichtsmaskers, schoendekking, laarsdekking, laboratoriumlagen, overtrekken, oversleeves, enz.  Wij kunnen verwerking met ingevoerde materialen en verwerking met geleverde materialen doen.

 

Hubei Orient International Corporation

 

Met meer dan tien jaar van regionale productieervaring, geavanceerd materiaal, van het selecteren van de grondstoffen aan de verwerking met de ingevoerde materialen, aan het testen van product, een reeks van strikt beheersysteem en schoon productiemilieu, kunnen wij om het even welke hoeveelheden veroorzaken als uw behoeften, uw bestaand pakketontwerp dupliceren, en ook een pakketontwerp tot stand brengen dat uniek het product van uw bedrijf zal brandmerken.

 

Hubei Orient International Corporation

 

Wij allemaal moeten enkel u een sterk schild van de beste kwaliteit en de prijs in de hevig concurrerende markt aanbieden en een win-win situatie bereiken. Wij geloven de toekomst de Groep van Hubei TDL briljanter zal zijn met uw het toetreden.

 

Wij stemmen in met uw op om het even welk ogenblik het bezoeken!

 

Contactgegevens
Hubei Orient International Corporation

Contactpersoon: Ms. Selena

Tel.: 86-27-85577096

Fax: 86-27-85577101

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)